سلامت روان با ورزش

بازدیدها: ۰

✅حفظ سلامت روان با ورزش کردن

یکی دیگر از راهکارهای حفظ سلامت روان در دوران جنگی که بسیار موثر است ورزش کردن است. با ورزش کردن علاوه بر دوری از تنش‌هایی که در جامعه حاکم است، می‌توان بر بیماری‌هایی نظیر افسردگی، اضطراب غلبه کرد. به خاطر داشته باشید که با داشتن یک روتین منظم برای ورزش کردن نیاز نیست به دنبال برنامه‌های ورزشی طولانی‌مدت و فشرده باشید، با ورزش کردن کم ولی به طور مستمر، پس از مدت کوتاهی متوجه تغییرات زیادی خواهید شد. به طور مثال:
داشتن اضطراب و استرس که در دوران جنگ با آن مواجه شده‌اید، می‌تواند دلیل اصلی بر بی‌خوابی، درد معده و یا حتی افزایش ضربان قلب در بدن باشد. ولی با ورزش کردن و داشتن فعالیت بدنی منظم، بر میزان ترشح اندورفین در مغز که موجب شل شدن عضلات و کاهش تنش در بدن می‌شود، کمک خواهید کرد.

داشتن تمرینات ورزشی برای افرادی که دچار افسردگی هستند، به عنوان  یک مداخله رفتاری (رفتاردرمانی) شناخته می‌شود که به شدت در کاهش علائم افسردگی نقش مؤثری دارد. بخشی از مغز افرادی که دچار افسردگی هستند بسیار کوچک‌تر از افراد عادی است (هیپوکامپ یا ساختار عصبی خمیده مغز). ولی با داشتن تمرینات ورزشی، سلول‌های این بخش رشد پیدا خواهد کرد و همین امر ارتباط محرک‌های عصبی را از سیناپس تقویت کرده و به درمان بیماری افسردگی کمک می‌کند.

همان‌طور که گفته شد در دوران جنگ برخی از افراد ممکن است دچار ترومای روانی یا PTSD شوند. تاثیر ورزش بر روی ترومای روانی به‌گونه‌ای است که باعث تعادل طبیعی در مواجهه با خطر در هنگام ترشح آدرنالین و اندورفین خواهد شد. زمانی که فرد بیمار ورزش می‌کند، سیناپس‌های عصبی که اصلی‌ترین عنصر زیستی در انتقال تحریک‌های عصبی است ترمیم می‌شود که به شدت برای درمان ترومای روانی مفید خواهد بود.

Admin

سلام من رضا هستم یک وبمستر، عاشق وردپرس و طراحی سایت و علاقمند به بورس و کسب درآمد از فضای مجازی

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *